938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

Contacte

Aquí pots trobar totes les nostres dades de contacte. Si tens algun dubte o vols reservar la teva cita en la nostra Perruqueria a Calldetenes, no dubtis a escriure’ns.

correu

estilistesvilamitjana@hotmail.com

direcció

Carrer Jacint Verdaguer, 3,
08506 Calldetenes

Preguntes freqüents

Pregunta’ns el que vulguis

Quins són els millors productes per a mi?

El primer pas és fer un diagnòstic personalitzat per identificar la tipologia de cabell i recomanar-te els millors productes per tu. A Estilistes Maria Vilamitjana trobaràs una àmplia gamma de productes naturals per aconseguir els millors resultats professionals també a casa teva.

Cada quant temps haig d'anar a tallar-me el cabell?

No hi ha una resposta exacta però nosaltres sempre recomanem acudir al saló cada dos mesos. Aquest temps també depèn de les teves necessitats i dels serveis que vulguis realitzar-te. Si portes metxes o color, t’aconsellem refrescar el teu color cada mes perquè no perdi la seva lluentor. Si només vols tallar-te les puntes, llavors pots estirar el temps entre una visita i l’altra.

Quins són els colors i els talls de moda?

Les preguntes més freqüents en un saló de perruqueria són les tendències sobre color i tall, és el primer que solen preguntar les clientes. Ara més que mai la clienta vol anar a la moda, i busca referències en les celebrities més populars. Segons les teves faccions, et recomanem l’estil ideal per a tu.

Com agendar la meva cita?

Per a agendar la teva cita, pots telefonar-nos per WhatsApp o telefonar-nos al saló. Els nostres números de contacte són 938 86 34 83 // 676 622 481

Teniu promocions actives?

Cada mes actualitzem la nostra oferta i preparem les millors promocions per a les nostres clientes. Al desembre, amb la compra del nostre tractament d’oxigenació terapèutica, podràs participar en el sorteig d’un any de tall gratuït. Descobreix més en l’apartat promocions de la nostra pàgina web.

Quin és l'estil que més em defineix?

Ja saps que un look de cabell és una part més de l’estil i la personalitat d’un mateix. Per exemple, no és aconsellable proposar un look molt atrevit a una persona que es descriu com a senzilla i elegant. El nou look de cabell ha d’anar d’acord amb la roba i els complements de la persona, aquest pot ser un consell que et pot ajudar.

Coneixe’m

Maria Vilamitjana

Vaig començar la meva trajectòria en el sector de la perruqueria quan era molt jove: tenia només 12 anys quan vaig voler conèixer el món de la perruqueria. Em vaig formar a Barcelona, estudiant per a millorar les meves tècniques i descobrir noves tendències. Sens dubte el que més m’agrada és l’estil avantguardista i modern, que intento transmetre en tots el meu treballs i també vetllar per la salut del cabell i la del medi ambient.