938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

 

POLÍTICA DE GALETES.

Aquesta pàgina web utilitza tecnologia «Galetes»
MARIA VILAMITJANA REIG
(En endavant el responsable del domini) a través del present document, recull la seva Política de recollida i tractament de galetes, en compliment del que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE).

¿Què són les galetes?

Les Galetes s’emmagatzemen en l’equip terminal de l’usuari (ordinador o dispositiu mòbil) i recopilen informació en visitar la pàgina web, amb la finalitat de:

Millorar la usabilitat de les mateixes, conèixer els hàbits o necessitats de navegació dels usuaris per poder adaptar-se als mateixos, així com obtenir informació amb fins estadístics. En el cas d’aquells usuaris que ja siguin clients del responsable del domini, l’ informació recollida amb les galetes servirà també per a la seva identificació en accedir a les diferents eines que el responsable del domini posa a la seva disposició per a la gestió dels serveis.

La present Política de Galetes serà d’aplicació a aquells usuaris que voluntàriament visiten la pàgina web del responsable del domini, emplin formularis de recollida de dades, accedeixen a les eines q’ el responsable del domini posa a disposició dels seus clients per gestionar els seus serveis o productes, o utilitzen qualsevol altre servei present en la pàgina web que impliqui la comunicació de dades al responsable del domini, o l’accés a dades pel responsable del domini, per a la prestació dels seus serveis i / o productes.

Per què són importants?

Des d’un punt de vista tècnic, permeten que els Websites funcionin de forma més àgil i se adapti a les preferències dels usuaris, com ara emmagatzemar l’idioma, la moneda del país o detectar el dispositiu d’accés, etc

  • Estableixen nivells de protecció i seguretat q’ impedeixen o dificulten ciberatacs contra el lloc web o els seus usuaris.
  • Estableixen nivells de protecció i seguretat q’ impedeixen o dificulten ciberatacs contra el lloc web o els seus usuaris.
  • Permeten que els gestors dels mitjans puguin conèixer dades estadístiques recopilades en les galetes.
  • Serveixen per optimitzar la publicitat que vam mostrar als usuaris, oferint la que més s’ajusta segons els articles consultats per aquet anteriorment.

El responsable del domini informa als usuaris del seu lloc web, de l’existència de galetes i posa a la seva disposició la present Política amb la finalitat d’informar-los sobre l’ús i de l’objecte de les mateixes.

Ha de consultar les galetes que disposa aquest Website i en tot cas, prestar el seu consentiment si ho considera apropiat quan aquest és necessari.

La Llei afirma que podem emmagatzemar galetes al seu dispositiu com:

  • Galetes de personalització de la interfície d’ usuari.
  • Determinades galetes de complement (Plug-in) per intercanviar continguts socials.