938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

Com a expertes en tricología, sempre ens enfoquem a tractar el cuir cabellut i cabell, per a mantenir-lo sa i poder tractar anomalies freqüents, tractant-les amb tractaments naturals com els que ofereix Jaldún. Sempre podem prevenir unes certes problemàtiques i tractar de manera conscient el nostre cabell, per això la importància dels productes diaris és important i un d’ells és el XAMPÚ.

En el saló comptem amb diferents tipus de xampú específics per a cuidar-te. Per triar el teu et recomanem que reservis hora per un diagnòstic capil·lar. Per assessorar-te de la millor manera i trobar el teu ideal. Vine a conèixer el mes adient per tu!

Xampú Equilibrant Jaldún

 

 

Un producte multifuncional, indicat per a la neteja, tractament i la prevenció dels desequilibris del cuir cabellut, ajuda a aportar els elements nutritius necessaris per estimular les defenses naturals de la pell. Amb ell aconseguim hidratació, lluentor, suavitat i moviment en el cabell alhora que manté el ph del cuir pilós.

 

ACTUA DEVANT LES SEGÜENTS ANOMALIES

  • El control de la caspa, ja que exfolia suaument l’estrat córni de l’epidermis, netejant i reduint l’excés de descamació.
  • Fongs: Inhibeix el desenvolupament de microorganismes en el cuir cabellut.
  • Perfecte per al cuir cabellut gras: normalitza una excessiva secreció de la glàndula sebàcia i calma disminuint les molèsties i la sensació d’irritació, proporcionant relaxació al cuir cabellut
  • Afavoreix la nutrició epidèrmica ja que porta aminoàcids, vitamines i oligoelements. Indicat en la cura de les pells sensibles. Disminueix la pèrdua d’aigua per evaporació cutània.
  • Augmenta el contingut en aigua en la pell, mantenint-la hidratada, suau i llisa.

XAMPÚ MULTIEFECTE REGULADOR JALDÚN

Un producte perfecte per donar textura i volum en el cabell, quedant densificat i reafirmat, donant la sensació d’augmentar la teva quantitat de cabell. A més aconseguim una estructura flexible i adequada a la nostra forma.

BENEFICIS

  • Regula el nivell de greix del cuir cabellut
  • Aportar vitalitat
  • Estimular les defenses del cuir cabellut
  • Elimina la caspa i calmar la picor
  • Para i prevé la caiguda del cabell

Xampú Vitalzen Fortificante Jaldún

Combina el seu gran poder nutritiu amb la propietat d’equilibrar les funcions del mantell hidrolipídico, millorant la vitalitat del cuir cabellut i el cabell. Podem fer-ho servir tant en la higiene diària com en el tractament i prevenció de la caiguda de cabell.

PROPIETATS

  • Nutritiu: aporta els elements nutritius que estimularan les defenses naturals de la pell i reestructuraran la fibra capil·lar, deixant el cabell suau, flexible i brillant.
  • Activador cel·lular: estimula el creixement del cabell.
  • Revitalizant i tonificant: afavoreix la microcirculació del cuir cabellut
    antienvelliment: relentitza l’envelliment capil·lar.
  • Acondicionadora: contribueix a frenar la caiguda del cabell.

COM USAR-LOS COM A TRACTAMENT?

Des dels nostres coneixements en tricología, podem tractar anomalies i problemàtiques freqüents com els processos descamatius, la seborrea, alopècia o les anomalies de la tija. Descobreix els kits per a tractar-les i pregunta tots els teus dubtes en el següent botó.

PROCESSOS  DESCAMATIUS

Champú Equilibrante

Solución Dérmica Equilibrante

Tónico Equilibrante

SEBORREA I HIDROSEBORREA

Xampú multiefecte Regulador
Solució Dèrmica Equilibrant
Tònic Equilibrant

ALOPECIA

Champú Vitalzen Fortificante

Nutrianagen

Tónico Actianagen

ANOMALÍAS DEL TALLO

Champú Equilibrante

Aceite Bio Regenerador

Acondicionador Bioequilibrante