938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

Són molts els factors que influeixen en l’estat del nostre cabell, a més dels productes que utilitzem. Hi han detalls que no solem tenir en compte en el dia a dia, com la temperatura amb la qual rentem el nostre cabell, els tints que utilitzem, la nostra dieta, el clima… Avui tractem uns punts importants perquè el cabell estigui sa!

LA NOSTRA DIETA

L’alimentació és una cosa molt important, ja que menjar equilibrat influeix en la formació i desenvolupament del cabell i ungles. Perquè el cabell llueixi sa, fort i amb lluentor és indispensable portar una adequada alimentació que proporcioni els nutrients necessaris. Aliments com: proteïnes hidrats de carboni i demés amb equilibri.

L’ESTAT D’ÀNIM

Factors com l’estrès influeixen en la caiguda del cabell ja que s’activa el cortisol i ens perjudica en la salut general i en la salut capil·lar. Períodes llargs d’estrès ens fan estar amb un nivell elevat de cortisol, i això farà que el nostre organisme és centri en altres tasques, i no en la importància del nostre cabell.

L’AIGUA QUE UTILITZEM

La qualitat de l’aigua també és important, ja que una aigua neta aportarà més lluentor i equilibri al cabell i al cuir pilós però per contra, una aigua contaminada deixa el cabell deshidratat i sense brillantor i porós ja que els substàncies és dipositen tant sobre el cuir cabellut com el cabell.

Un altre factor de l’aigua és la temperatura que usem en rentar el nostre cabell, ja que no ha de ser superior a 35°.

DIAGNÒSTIC CAPIL·LAR

Si vols saber en quin estat es troba el teu cabell, el diagnòstic capil·lar que realitzem a Estilistes Maria Vilamitjana, és professional i molt eficaç, ja que comptem amb microcàmera i som especialistes en Tricología. A més per a eliminar les impureses que es poden ocasionar en el cuir cabellut i cabell, et recomanem una oxigenació capil·lar, per a netejar-ho en profunditat.