938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

Enguany no hi ha un A,B o C en la moda, els estils són diversos i la gent es diverteix tant amb la roba, amb textures i adaptacions de modes passades, com els 2000’s, com amb el cabell, ja que també reprenem aquesta estètica i versions molt més personals i atrevides.Anteriorment parlem de tendències per  aquesta nova temporada, però no ens endinsem en els colors, els anomenats LOOKS FANTASIA.

 

 

QUINS SÓN ELS COLORS FANTASIA?

Doncs bé, aquests són colors amb els quals no  hi naixem naturalment, ens oblidem del típic, ros, castany, bru i pèl-roig i ens endinsem en blaus, verds, roses, morats… I tots ells amb les seves diferents tonalitats! Ha d’haver-hi un per tu.

 

El millor és que podem aplicar-los amb diferents estils. Des del cabell sencer, tècnica bicolor, undercolor… Nosaltres te’ls ensenyem:

COLOR COMPLET

Quan ens decantem per un color per tota la cabellera, a vegades també podem deixar la nostra arrel al natural, si ens agrada aquest efecte.

BICOLOR

Ens agraden per igual dos colors? Genial, podem incloure’ls per la nostra cabellera de manera harmònica o més trencadora.

UNDERCOLOR

Aquesta manera d’afegir color al nostre cabell és ideal si no ens atrevim massa, ja que en les capes més superficials, continuarem tenint el nostre color normal, però en les inferiors, presumirem del color que més ens agradi.

BALAYAGE

Les balayage poden veure’s de manera diferent, ja que també es poden utilitzar amb els colors fantasia! Ja sigui combinant el teu color natural i un altre color, o dos tons com el rosa i fúcsia,blau i vert, etc.

 

Ara només queda triar el teu! A Estilistes Maria Vilamitjana també pots trobar els nostres looks fantasia favorits aquí.