938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

La societat està canviant cap a una consciència sobre el medi ambient, i cada vegada són més els productes i serveis respectuosos amb aquest. Això es tradueix a la perruqueria i com pots veure a Estilistes María Vilamitjana, oferim coloracions orgàniques, marques de maquillatge com Aina de i altres tractaments orgànics com:  LA ENZIMOTERAPIA.

CONEIXES JA QUÈ ÉS LA ENZIMOTERAPIA?

La Enzimoterapia és un allisat natural, orgànic i vegetal, que a més no danya el pèl, si no que t’ajuda a millorar la qualitat del cabell mentre te l’allisa.

A diferència d’altres allisats, és un tractament que allisa i repara la fibra capil·lar. És un tractament apte per a tota mena de cabells, ja que no és un allisat permanent ni que modifiqui la forma natural del pèl. Mira els nostres resultats.

QUIN TIPUS DE CABELLS BUSQUEN AQUEST TRACTAMENT?

L’ideal és fer un diagnòstic previ i ens assegurem del tractament que cobreix les teves necessitats i les del teu cabell. Però en general, ho busquen perfils amb el cabell sec, que sofreixen d’enscrespament i no gaudeixen de la seva forma natural, per tant busquen un estil allisat. El punt positiu de la enzimoterapia, és que no trenca els teus ponts del cabell i la teva forma original no es modificarà per sempre.

Un altre dels seus beneficis és que actua reparant el cabell! Aporta vitamines i nutrients, creant una cabellera sana. Això fa que el puguis repetir quantes vegades vulguis.

COM ACTUA AQUEST ALLISAT?

Una vegada aplicat el tractament, aquest durarà un 30% més que uns altres allisats, depenent de les característiques del teu cabell. La enzimoterapia actua per calor, per tant s’activarà quan usem assecadors o planxes i aconseguirem aquest llis que tant ens agrada.

Per descomptat cal cuidar-ho des de casa amb els seus productes específics, perquè la seva actuació i durada, siguin les adequades.