938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

Un dels problemes comuns amb els quals ens trobem a l’hora de tractar el cabell, és que el cabell pateixi de sequedat o es trobi amb les puntes trencadisses. Per a això necessitem productes i constància perquè ens ajudin a recuperar la lluminositat, sedosidad i el bon aspecte de la nostra cabellera.

UN NOU TRACTAMENT: RESTRUCTURE IN

Un programa complet que actua sobre el cabell molt sec i danyat, retornant-li la seva lluentor natural. En 5 passos el teu cabell quedarà reestructurat. A més es recomana repetir el tractament durant 3 setmanes consecutives, per a un major resultat.

 

També és molt beneficiós utilitzar els productes de la línia RESTRUCTURE IN a casa, per a un millor resultat.

1.PRE -COLOUR SHAMPOO

Un xampú preparatori abans del tractament. Gràcies a la fórmula alcalina obre les escates del cabell preparant-lo per al pròxim servei tècnic.

 

2. RESTRUCTURE IN PROTEIN TREATMENT

Enriquit amb queratina hidrolitzada i aminoàcids. Funció :

  • Omplir i reconstruir l’estructura del cabell
  • Fa que el cabell sigui més compacte, fort i elàstic

 

3. RESTRUCTURE IN MOISTURE TREATMENT

Ajuda a segellar tots els elements nutritius del tractament de reestructuració en proteïna dins del cabell, ajudant a segellar les cutícules del cabell i suavitzar l’estructura del cabell. La vitamina E dins de la fórmula dona lluentor al cabell.

 

4.RESTRUCTURE IN SHAMPOO

Aquest xampú té funcions nutritives, hidratants i reestructurants que deixen el cabell amb cos i suau. Formulat amb ceramides, proteïnes de quinua, oli d’oliva i extractes botànics específics.

 

5.RESTRUCTURE IN INTENSIVE TREATMENT

Tractament reestructurant intensiu per a cabell sec o malmès. Una crema rica especialment formulada per a reestructurar la tija, millora la seva aparença i cos. Formulada amb ceramides, proteïnes de quinoa, oli d’oliva i extractes botànics específics, té funcions nutritives, hidratants i reestructurants.

RESERVA EL TEU TRACTAMENT

Aquest tractament nou, professional i econòmic l’incorporarem en el saló en breus.