938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

La tardor és la clau per a sumar-te a les noves tendències i que els teus looks cridin MODA. Les nostres famoses aprofiten per a unir-se als canvis, com l’icònic ros d’Elsa Pataky que ara és castany, una tendència que per descomptat pots incloure aquesta nova temporada.

Block Blondie

El ros amb arrel que et permetrà allargar la teva visita a la perruqueria! L’efecte arrel serà molt natural i els seus beneficis són donar molta llum a tomb i a la pell.

A diferència de les típiques metxes com les balayage o les babylights, aquesta tècnica aconsegueix un efecte uniforme. A més el teu aspecte serà com el de portar un il·luminador en tot el rostre.

Strawberry blonde

Els tons vermellosos o rogencs tenen una àmplia gamma en el ventall de color, tant és així que si decidim llançar-nos per ells, podrem variar una vegada ho aconseguim. En aquest cas sota presentem el Strawberry blonde, un to que s’acosta molt al ros, però amb un toc de color fresa. Ideal per a aquestes cabelleres rosses que es volen atrevir amb un canvi.

Adeu al balayage, hola cabelleres castanyes

Famoses com Hailey Bieber han deixat de costat les metxes balayage o babylights i han deixat relluir el seu cabell castany. Els seus beneficis és un cabell més homogeni i brillant, ja que la teva cabellera lluirà molt més sana.

Per quin d’aquests estils et decantaries? Dona un cop d’ull als nostres resultats a Estilistes Maria Vilimitjana