938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

Acaba l’estiu i tornem a la rutina amb nous propòsits, volent millorar hàbits i habituant-nos a nous canvis. Els mesos de tardor sempre venen carregats de tendències i moda. Canviem la tonalitat de les nostres peces i vestim el nostre cabell de colors més foscos i talls diferents. Avui veurem «Les tendències que venen fort aquesta temporada».

 

ELS TALLS EN TENDÈNCIA

Et presentem els talls per excel·lència que trobarem aquest mes de setembre. També pots visitar les nostres xarxes per a inspirar-te amb els nostres treballs.

 

SHORT BOB

Un estil molt curt del famós talli Bob, recte, a l’altura de les orelles. Perfecte i molt estilós.

 

CLAVICUT

Un tall perfecte per a dones que volen un efecte llarg. S’emportarà a l’altura de la clavícula i es talla per capes, creant molt moviment. A més podrem portar-ho de moltes maneres, per exemple, amb el “Efecte despentinat”.

 

ESTILS CURTS

Els talls molt curts, com el pixie, però en aquest cas els veurem desestructurats, amb capes llargues, curtes, rapats…Fins i tot molt color fantasia!

 

ELS COLORS DE LA TARDOR

Igual que canviem la roba del nostre armari, per colors marrons, verds foscos, carabassa, ect. També ho fem amb el nostre cabell!

 

COLORACIONS XOCOLATA

La marró xocolata intensa és el més demandat per les nostres famoses, com Aitana Ocaña. Li donarà més força al nostre look i el podrem gaudir en diferents opcions, depenent del nostre to basi.

 

GINGER COLOR

Les cabelleres pèl-roges s’han convertit en tot un reclam aquest 2022. L’avantatge d’això és que existeixen infinitat de tonalitats i podrem obtenir un resultat concorde al nostre estil.

 

PLATÍ BLONDE

El ros que veurem en tendència aquesta nova temporada. Un color lluminós i que li aporta molt estil al look. T’animes amb ell?