938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

Amb l’arribada de l’estiu, el nostre cabell canvia completament amb la humitat, l’acció de la sal i clor en la nostra cabellera…Si cada dia per a tu és una lluita constant amb l’enscrespament, els tractaments antifrizz són els que millor funcionen per a combatre’l.

Quina diferència hi ha entre aquests tractaments i la Queratina? Els tractaments antienscrespament no trenquen l’estructura natural del cabell, per tant conservarem la forma, però d’una manera més bonica.

La Queratina per contra si trenca aquesta estructura i ens aporta un efecte llis que moltes busqueu per a la vostra cabellera. A més el resultat dura diversos mesos. Aquí en Estilistes María Vilamitjana, oferim l’allisat orgànic, que és molt més respectuós amb el cabell i medi ambient. Visita les nostres xarxes socials.

SIMPLY ZEN ANTIFRIZZ

Per què des del saló optem per Simply Zen?

Es tracta d’un tractament més natural, respectant la naturalesa amb l’ús d’energies renovables, i utilitzant envasos i embalatges reciclables.

Les seves fórmules: a base d’extractes vegetals, olis essencials, principis actius preuats, complexos botànics específics, sempre sense sls / sles i sense parabens.

Beneficis

  • Elimina l’enscrespament
  • Millora la lluentor i aspecte de la teva cabellera
  • Funcions nutritives, desenredants, abrillantadores i suavitzants de la superfície de la tija.

EL SEU MANTENIMENT

Una vegada realitzat aquest increïble tractament, és molt aconsellable continuar cuidant el cabell a casa, perquè els seus efectes durin més i a més, actuen molt ràpid visiblement.

Tot són avantatges amb Simply Zen, visita’ns per a descobrir l’últim en perruqueria sostenible.