938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

L’any nou ve acompanyat per canvis, metes i propòsits. No és d’estranyar que els majors canvis de look es facin ara, ja que ens sentim més atrevides i volem crear el nostre look d’hivern perfecte. Com sempre enguany nostres famoses són les primeres a ensenyar-nos les tendències més TOP del moment i avui us les ensenyem perquè t’atreveixis amb la que més t’agradi a Estilistes Maria Vilamitjana.

Aquesta última temporada ens sentim molt melancòliques i ens atrevim amb els estils dels setanta i noranta, on les capes i els serrells són els reis en els talls de cabell.

Blunt Bob

Un tipus de cabellera molt curta, com l’estil bob però a l’altura del clatell/orelles. La seva forma emmarca el rostre i és ideal per a cares allargades, ovalades i tipus diamant.

Mitja cabellera en capes

Com dèiem abans les capes són les grans protagonistes en les tallades de cabells, creen un efecte desenfadat i de volum. Per això si tens una mitja cabellera, aquest tall farà que creïs textures i moviment.

Estil Shaggy

L’estil shaggy és molt versàtil, ja que serveix tant per a cabell curt, com per a cabell llarg. el que fem és crear volum en la part alta de la cabellera i inclouen un serrell.

Glossy Black de Dualipa

En el sector dels colors, sens dubte l’aposta pel negre és tota una tendència, ja que artistes com Dualipa o Atiana, han optat pel color més fosc de la gamma cromàtica. Ens agrada aquest to però en la seva versió més brillant, que ens deixi veure que la cabellera està sana i bonica.

Ros Venecià

Els tons rogencs segueixen en el cim, cada vegada són més les que s’apunten a aquesta mena de colors. El ros venecià destaca per ser un to dolç, ideal per a aquelles rosses de pell clara que desitgen veure un toc diferent en el seu estil.

Ros Barbie

El ros més fred i brillant ve per a quedar-se! Aquests últims anys apostàvem per cabelleres més naturals i càlides però aquest 2023 les cabelleres rosses en la seva màxima esplendor lluiran pels carrers. El cabell està per a divertir-se, per què no anar a l’extrem i experimentar amb el teu cabell? A més aquest to és molt juvenil i divertit.

Reserva la teva cita si decideixes sumar-te a tots aquests canvis! Celebra el 2023 com toca.