938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com
Canvia’t a la coloració vegetal! Cada vegada som més conscients que necessitem un canvi a l’orgànic, ja que és més respectuós amb el medi ambient i amb nosaltres mateixos. Per això, a Estilistes Maria Vilamitjana, incorporem Herbarius Dyes, una coloració a base de plantes.

LES PREGUNTES QUE SOLEM FER-NOS SOBRE AQUESTA MENA DE COLORACIÓ

Aquests tints naturals són tan efectius a l’hora de tintar com els químics? Em cobrirà per complet els cabells blancs? Tenen la mateixa durada? Per aquí contestem als teus dubtes

BENEFICIS:

  • Aporta cos i lluentor
  • Bona textura del cabell, no el trobem ressec.
  • Respectem el cabell i enfortim la fibra capil·lar
  • Cobreix perfectament els cabells blancs, sempre donant un aspecte natural.

QUÈ ÉS HERBARIOUS DYES?

Una coloració natural a base de plantes naturals on s’utilitzen colorants de la naturalesa amb derivats de fulles, arrels i flors de diferents plantes que es barregen amb aigua i Llest!

Mira el procés en aquest post de les nostres xarxes.

Com actua sobre el nostre cabell? Aquestes plantes colorants 100% naturals o enriquides amb pigments, acoloreixen delicadament el cabell atorgant reflexos, tonalizando i camuflant els cabells blancs, en cabell natural i en acolorit.

Els seus màxims beneficis són els avantatges per a la nostra cabellera, ja que respecta i millora l’estat original del cabell, proporcionant cos i lluentor. Amb Herbarius Dyes aconseguiràs una cabellera acolorida totalment sana i forta!