938 86 34 83 / 676 62 24 81 estilistesvilamitjana@hotmail.com

Nosaltres tenim com a propòsit un cabell sa durant tot l’any, Quin és el teu? Amb l’arribada de gener arriben les nostres REBAIXES, t’ho posem fàcil perquè la teva cabellera llueixi perfecta, brillant, amb un color potent… Tot això que tant ens agrada quan veiem un cabell, al teu abast confiant en els nostres tractaments professionals.

LA TEVA RUTINA CAPIL·LAR PER A CASA 30%dte.

Quatre productes reestructurants que actuen sobre el cabell molt sec i danyat, retornant-li així la seva lluentor natural.

Inclou:

  • Xampú reestructurant per a cabell sec o danyat: formulat principis actius que tenen funcions nutritives, hidratants i reestructurants que deixen el cabell amb cos i suau.
  • Restructure in deep remedy: fluid en esprai amb acció reestructurant intensiva per a cabell sec o danyat, actuant sobre la tija. Millora el seu aspecte i cos, deixant el cabell brillant i fàcil de pentinar.
  • Tractament reestructurant intensiu per a cabell sec o danyat: una crema rica especialment formulada per a reestructurar la tija, millora la seva aparença i cos. Formulada amb ceramides, proteïnes de quinoa, oli d’oliva i extractes botànics específics, té funcions nutritives, hidratants i reestructurants.
  • Raspall professional de regal.

Aprofita les nostres REBAIXES EN EL KIT DE SIMPLY ZEN. 

TRACTAMENT RESTRUCTURE-IN 3×2

Un tractament enfocat en la tija, millorant el seu aspecte i cos, obtenint així un cabell lluminós, suau i revitalitzat. Aquest bo t’ajudarà amb el teu objectiu de mantenir el cabell sa per molt de temps.

Com saber si el meu cabell necessita aquest tractament?

Per descomptat un bon diagnòstic per un professional és clau, però si sents la teva cabellera rara, aquestes són les claus:

  • Quan el cabell es trenca amb facilitat en raspallar-nos
  • Si veiem que té porositat alta: Fi, crespat, gras, feble, molt castigat… Molts dels problemes que presenta el teu cabell, té a veure amb la porositat. La porositat és l’habilitat que té cada bri de cabell per a absorbir i retenir la hidratació.

Disfruta de nuestras Rebajas y Promociones.